Verzending & Levering

Wij doen ons uiterste best om de beloofde levertijd waar te maken. Indien het onverhoopt niet lukt om uw bestelling te bezorgen, dan informeren we je hier uiteraard over.

Verzendkosten

Wanneer je een bestelling boven de €49,95 plaatst betaal je geen verzendkosten.

Plaats je een bestelling van onder €49,95 euro? Dan betaal je €4,95 aan verzendkosten. 

Deze tarieven gelden voor Nederland en België.

Levertijden 

De gemiddelde levertijd in Nederland is: 1-2 werkdagen 

De gemiddelde levertijd in België is: 2-3 werkdagen 

Bezorging

Onze bezorg partner GLS Parcel bezorgt de bestellingen op het door u opgegeven afleveradres. Hierop zijn de voorwaarden van GLS Parcel van toepassing. 

Bent u onverhoopt niet thuis om een pakketje in ontvangst te nemen?

Na een mislukte bezorg poging krijgt u van onze bezorg partner een 'niet thuis bericht' met belangrijke informatie. Op dit bericht staat een 'niet thuis code'. Met deze code of met het pakketnummer en de postcode kan je het pakket online volgen, bijvoorbeeld op je smartphone.De Niet Thuis Code is met name belangrijk als GLS het pakket naar het depot heeft teruggebracht. Je kan dan online, met het nummer en de postcode, zelf bepalen wat de volgende stap is.

Mijn bestelling volgen

Wil je graag weten wat de status van jouw bestelling is? Dat kan! 

Het bestelproces verloopt als volgt; na het afrekenen ontvang je een orderbevestiging, bewaar deze goed. Zodra het pakket het distributiecentrum verlaat, ontvang je een verzendbevestiging. Hier staan je Track & Trace gegevens in. Klik op de link om de status van je pakket te bekijken.

Is er iets misgegaan? Neem contact op met onze Klantenservice, wij helpen je graag bij het traceren van je pakket.