Betalingsbeleid

Betalingsbeleid - Oneiro Goods

Bij Oneiro Goods streven we naar een naadloze en veilige winkelervaring voor al onze klanten. Hieronder vindt u ons betalingsbeleid dat van toepassing is op alle aankopen op onze website.

Betaalmethoden

Wij bieden diverse veilige betaalmethoden om aan uw voorkeuren te voldoen, waaronder:

  1. iDEAL: Voor klanten in Nederland bieden we de optie om te betalen via iDEAL, een vertrouwde en gemakkelijke betaalmethode.

  2. Creditcards: U kunt veilig betalen met Visa en MasterCard. Uw creditcardgegevens worden versleuteld verwerkt voor maximale beveiliging.

  3. Bancontact: Voor klanten in België bieden we de optie om te betalen via Bancontact, een vertrouwde betaalmethode.

  4. Klarna: Maak gebruik van Klarna om uw aankoop te betalen met diverse betaalopties, zoals achteraf betalen, gespreide betalingen en meer. Klarna biedt flexibiliteit en gemak bij uw aankopen.

Facturering en Bevestiging

Na het plaatsen van uw bestelling ontvangt u een e-mailbevestiging met de details van uw aankoop. Houd er rekening mee dat deze bevestiging geen betalingsbewijs is.

Veiligheid en Privacy

Oneiro Goods hecht veel waarde aan de veiligheid van uw persoonlijke en financiële informatie. We nemen strenge maatregelen om uw gegevens te beschermen en deze niet met derden te delen. Onze website maakt gebruik van geavanceerde versleutelingstechnologie om de veiligheid van uw betalingen te waarborgen.

Terugbetalingen en Annuleringen

Voor informatie over ons retour- en terugbetalingsbeleid verwijzen we u graag naar onze specifieke "Terugbetalingsbeleid"-pagina op onze website.

Klantenservice

Als u vragen of opmerkingen heeft met betrekking tot uw betaling of een ander aspect van uw bestelling, aarzel dan niet om contact op te nemen met onze klantenservice. We staan altijd klaar om u te assisteren.

Dit betalingsbeleid is onderhevig aan wijzigingen zonder voorafgaande kennisgeving. Het is uw verantwoordelijkheid om regelmatig ons beleid te controleren op eventuele updates.

Laatst bijgewerkt op: 10 november 2023

Bedankt voor het winkelen bij Oneiro Goods!