Retourneren

Ben je niet tevreden met je aankoop of heb je je toch bedacht?
Bij ONEIRO mag je het artikel binnen 14 dagen na ontvangst ruilen/terugsturen of binnen deze 14 dagen aangeven dat je van je aankoop afziet. Na deze melding heb je nog eens 14 dagen om het artikel, met het aankoopbewijs, te retourneren/ruilen. Verder moet het product ongebruikt, onbeschadigd en, indien redelijkerwijs mogelijk, in de originele (onbeschadigde) verpakking zitten. Anders kan de ontstane waardevermindering bij jou in rekening worden gebracht. 

Voorwaarden retourneren

  • Alle retourzendingen zijn voor eigen rekening.
  • Nadat je hebt aangegeven je artikel te willen retourneren, moet je het binnen 14 dagen versturen.
  • Artikelen die in de webshop zijn aangeschaft, geldt dat ze voor volledige terugbetaling, ongebruikt, onbeschadigd, in de originele staat en (indien redelijkerwijs mogelijk) in de originele verpakking zijn voor retourzending. Eventuele waardevermindering van het product door bijvoorbeeld schade, kunnen wij bij jou in rekening brengen.
  • Als je al je artikelen uit je bestelling retourneert, krijg je ook de bezorgkosten terug. 
  • Stuur je het artikel retour via een vervoerder? Dan is de retourprocedure afhankelijk van de manier waarop het artikel is thuisbezorgd.

Bestelling retourneren via een pakketdienst

Om een snelle afhandeling van je retourzending te kunnen garanderen, vragen we je een retourformulier te downloaden. Je print het retourformulier, vult deze in en voegt deze bij de retourzending. De kosten voor het retour zenden zijn voor rekening van de klant. Op de website van de pakketdienst kun je een inschatting zien van de te verwachte kosten, zoals bijvoorbeeld de kosten bij PostNL.

Vraag bij het aanbieden van de retourzending om een verzendbewijs. Deze dien je goed te bewaren aangezien dit het bewijs van afgifte is en wij indien nodig hierom kunnen vragen.

Download hier je RETOURFORMULIER